Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین گیتی» پیشکسوت منتقد سینمای ایران و جهان به مناسبت پنجاه سال نقدنویسی تجلیل و همزمان فیلم «سرخپوست» در سینما بهمن اهواز نقد و بررسی می‌شود. ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، «حسین گیتی» پیشکسوت منتقد سینمای ایران و جهان به مناسبت پنجاه سال نقدنویسی تجلیل و همزمان فیلم «سرخپوست» در سینما بهمن اهواز نقد و بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجلیل از پنجاه سال نقدنویسی حسین گیتی پیشکسوت منتقد سینمای ایران و جهان و نقد و بررسی فیلم سرخپوست در سینما بهمن اهواز به همت امور سینمایی بهمن سبز خوزستان و با همکاری اداره کل ارشاد خوزستان، حوزه هنری خوزستان و خانه مطبوعات خوزستان در تاریخ یکشنبه 23 تیرماه در سینما بهمن اهواز به آدرس خیابان دکتر شریعتی (30 متری) بعد از خیابان طالقانی نبش کوچه جهرمی برگزار می‌شود.

فرزاد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: موسسه بهمن سبز می‌کوشد شاخص‌های ساخت و نمایش آثار سینمایی و پخش را ارتقا داده تا از این مسیر به توسعه مخاطبان و رضایتمندی آنان نایل شود. بر این باوریم که در برابر کیفیت اوقات فراغت مردم مسئول هستیم.

وی افزود: به همین دلیل با همفکری مشارکت و همکاری تنی چند از اهالی سینما و مطبوعات تصمیم گرفته شد تا به میزبانی امور سینمایی بهمن سبز خوزستان اقدام به برگزاری نشست‌های نقد و بررسی سینمای روز ایران کنیم.

زیرساخت‌های سینمایی استان اردبیل تقویت می‌شودفیلم سینمایی سروش صحت مجوز نمایش گرفتسینما تابان کرمان موزه سینما می‌شود

سرپرست امور سینمایی بهمن سبز خوزستان ادامه داد: در نخستین گام با دعوت از حسین گیتی پیشکسوت منتقد سینمای ایران و جهان و نگارنده کتاب «مطبوعات سینمایی ایران» و همچنین همزمان با نمایش فیلم تحسین شده «سرخپوست» در تاریخ یکشنبه 23 تیرماه در سینما بهمن اهواز اقدام به برگزاری این نشست خواهیم کرد.

وی بیان کرد: به مناسبت برگزاری این نشست سینمایی، فیلم سرخپوست در سانس ساعت 16 و 20 به صورت نیم بها اکران و نشست تجلیل از پنجاه سال نقدنویسی حسین گیتی پیشکسوت منتقد سینما و نقد فیلم سرخپوست ساعت 18 برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۱۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر قدیمی سینما به کما رفت

این بازیگر، فعالیت بازیگری‌اش را از سال ۱۳۵۱ با بازی در فیلم سرگروهبان ساخته سعید مطلبی آغاز کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، او در بسیاری از فیلم‌های سینمایی ایفای نقش کرد. فیلم هایی، چون برخورد، روزی که خواستگار آمد، معصوم و ... از فعالیت‌های او پس از انقلاب است.

طوفان‌پناه از دوستان نزدیک مرحوم رضا صفایی کارگردان قدیمی و مرحوم منوچهر وثوق هنرپیشه سینمای پیش از انقلاب است. او در کنار بازیگری به عنوان مدیر تولید فیلم هم فعالیت داشت.

علی‌اکبر طوفان‌پناه پیش از انقلاب در بیش از ۱۶ فیلم سینمایی بازی کرد. آخرین فیلمی که در آن ایفای نقش کرد، عروسی مامان در سال ۱۳۸۵ بود.

این بازیگر در تعدادی از سریال‌های تلویزیونی، چون باغ گیلاس، عیاران و.. هم نقش‌آفرینی کرد.

همکاران این هنرمند با تایید این خبر از مردم خواستند برای بهبودی این هنرپیشه دعا کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟