Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:22:07 GMT

9 شهرستان خوزستان فاقد سینما هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۳۷۵۹

9 شهرستان خوزستان فاقد سینما هستند

اهواز - ایرنا - معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: کمبود فضای سینمایی را در 9 شهرستان خوزستان که فاقد سینما هستند را با سینمای سیار جبران و توانسته ایم فیلم های روز کشور را به روی پرده ببریم.

ناصر چنانی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار با اشاره به 20سینمای فعال در خوزستان بیان کرد: شهرستان اهواز پنج سینمای فعال (اکسین، بهمن،قدس، هلال وساحل ) داردو در شهرستان های دیگر استان 15 سینمای فعال و 10سینمای غیر فعال وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این سینماها در شهرستان های شوش، بهبهان، ایذه، دشت آزادگان ، اندیمشک، اهواز ،مسجدسلیمان،دزفول و رامهرمز هستند که برخی از آنها در حال بازسازی توسط بخش خصوصی است.
چنانی ادامه داد: 22 کانون فیلم و عکس فعال در خوزستان وجود دارد و سه دفتر سینمای انجمن جوانان فعال در شهرستان های اهواز، دزفول و آبادان، و چهار دفتر نمایندگی در ماهشهر، مسجدسلیمان و شوش در حال تاسیس است.
وی با اشاره به عضویت 2هزار نفر در انجمن سینمای جوان خوزستان گفت: به غیر از کسانی که از خوزستان مهاجرت کرده اند حدود250 فیلمساز فعال در حوزه داستانی،انیمیشن ، مستند و ... در این استان فعالیت می کنند.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در ادامه افزود:در سال های 96 و 97 سینماهای خوزستان از 17سالن به 20 سالن رسیده که با وجود این تعداد سالن، گیشه بلیت سینما 28 درصد افزایش فروش داشته است.

** ورود سینمای چند بعدی در خوزستان
چنانی از جمله پیشرفت های سینما پس از پیروزی انقلاب اسلامی را ورود سینمای چند بعدی در خوزستان نام برد و بیان کرد: سینما در خوزستان در چند دهه با کاهش کمی روبه رو بود اما از نظر کیفی سینماهای استان از سیستم قدیمی به سیستم دیجیتال تبدیل شده و نیز با ورود صنعت جدید سینمای چند بعدی تحول عظیمی در این صنعت بوجود آمد.
وی افزود: خوزستان اکنون دارای 12سینمای چند بعدی است که از این تعداد پنج سینما در اهواز و هفت سینما در شهرستان ها مشغول به فعالیت هستند.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: با ورود تکنولوژی جدید سینما و بازی های رایانه ای سعی در به روز رسانی و راه اندازی فروشگاه های عرضه محصولات سینمایی در 26 شهرستان شده که اکنون 189 مرکز توزیع فیلم و 91 مرکز بازی های رایانه ای تاسیس و فعال هستند.
به گزارش ایرنا سینمای خوزستان باقدمتی قریب به 100سال فراز و فرودهایی داشته‌است و فیلم های موفقی پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر پرده خود به نمایش گذاشته، این در حالی است که این صنعت با وجود مشکلات و دشواری‌ها توانسته به وسیله سینماگران و بازیگران موفق استان بدرخشد.
نخستین سینمای خوزستان از نسل اول این صنعت با قدمتی حدود صد سال در آبادان ، تنها سینمایی است که تاکنون فعال و ثبت ملی شده است. سینما تاج آبادان از جمله سینماهای خوزستان است که بزرگانی از این دیار در عرصه سینما از جمله ناصر تقوایی، نجف دریابندری، صفدر تقی‌زاده ، امیر نادری را معرفی کرده است.
7165/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سينماي خوزستان اداره كل ارشاد اسلامي خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به افزایش چهار برابری اعتبارات هوشمندسازی در حوزه ترافیک طی سال گذشته گفت: ۱۹ سامانه‌ هوشمند جدید ثبت تخلف سرعت در سطح شهر نصب می‌شود و به زودی فعال خواهد شد.

حجت‌اله سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در انتهای سال ۱۴۰۱ شهرداری اهواز یک حرکت با این رویکرد که حوزه حمل‌ونقل و ترافیک در تمام ابعاد توسعه یابد را آغاز کرد و گام‌های عملیاتی آن در سال ۱۴۰۲ برداشته شد، به این صورت که قفل قرارداد مترو باز شد و بزرگترین قرارداد تاریخ شهرداری اهواز در زمینه خرید اتوبوس به مبلغ ۸,۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد.

وی افزود: ۱۲۹ دستگاه اتوبوس یارانه‌ای و ۵۰ دستگاه ون خریداری شد، علاوه بر آن مابه‌التفاوت سود وام رانندگان تاکسی برای نوسازی ناوگان را نیز شهرداری پرداخت کرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیرساختی حمل‌ونقلی فعال و قرارداد اتوبوس بی آرتی منعقد شد، پایانه آزادگان پس از چهار سال فعال و احداث سایبان ایستگاه‌های تاکسی در دستور کار قرار گرفت، همچنین قرارداد زیرسازی و احداث سایبان توقفگاه قدس که بزرگترین توقف‌گاه اتوبوس‌رانی اهواز است با مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال منعقد شد، در واقع تلاش شد حوزه حمل‌ونقل همگانی در اهواز زنده شود.

سلیمانی با اشاره برداشت گام‌های بزرگ در حوزه هوشمندسازی، تصریح کرد: طی چند سال گذشته تمام ظرفیت هوشمندسازی حوزه حمل‌ونقل عمومی شهرداری اهواز به دلایل مختلف از بین رفته و سامانه‌های ثبت تخلف سرعت به دو عدد رسیده بود، علاوه بر انعقاد قرارداد تعمیر و نگهداری سامانه‌های پیشین، ۱۶ سامانه جدید خریداری شد که بیشتر در محل‌های مدنظر نصب شده است به زودی فعال خواهد شد. سه سامانه موجود در انبار شهرداری نیز در جاده ساحلی نصب و فعال شده‌اند.

سلیمانی ادامه داد: نزدیک به چهار سال بود که هیچ چراغ هوشمندی در اهواز نصب نشده بود، نصب چراغ میدان نمایشگاه بین‌المللی در کیان‌پارس از سال ۹۶ جزو مصوبات شورای ترافیک اهواز بود که در این دوره نصب شد، نصب چراغ‌های میدان شریعتی، میدان شفا، میدان قوری و چندین نقطه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: تمام چراغ‌های عابر پیاده هوشمند نیز از بین رفته بود، تعمیر و بازسازی آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و طی یک سال گذشته تمام این چراغ‌ها در مناطق یک و دو که دارای بیشترین چراغ هستند، فعال شد در سایر مناطق نیز به زودی فعال خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به اینکه تجهیزات پشتیبانی سیستم‌های هوشمند حوزه ترافیک برای رفع نیازهای دو سال آینده خریداری شده و در انبار موجود است، تاکید کرد: با همکاری شورای اسلامی شهر اهواز در سال گذشته اعتبارات حوزه هوشمندسازی به چهار برابر افزایش پیدا کرد، به نحوی که نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه هوشمندسازی منعقد شد.

کد خبر 749640

دیگر خبرها

  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟