Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جوروند شامگاه دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: شهریور ماه سال جاری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان در سینما بهمن اهواز برگزار می شود.

وی افزود: در این جشنواره سه فیلم خارجی و هفت فیلم ایرانی در بازه زمانی ۱۰ شهریور ماه تا ۱۴ همین ماه به نمایش گذاشته می شوند. برگزاری جلسات نقد و بررسی فیلم ها، کارگاه عروسک سازی و فیلم برداری و عکاسی با موبایل برای کودکان از جمله برنامه های جانبی این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان کرد: به دنبال این هستیم تا تعدادی بلیط رایگان از سوی کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان به کودکان مناطق حاشیه شهر اهواز داده شود.

جوروند با ابراز امیدواری از گسترش فعالیت های فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان با برگزاری چنین جشنواره هایی اظهار کرد: در این جشنواره بین المللی بخشی با عنوان داوری کودکان در نظر گرفته شده که بر همین اساس فیلم های منتخب از نگاه کودکان نیز معرفی خواهند شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فجر در سینما هلال اهواز در سال جاری گفت: برگزاری این جشنواره به نوعی باعث آشتی مردم اهواز با سینما شد و استقبال به حدی بود که گاهی چندین اکران در ساعت ۲ نیمه شب انجام شد. برگزاری این جشنواره و برنامه های جانبی آن در سینما هلال اهواز ذهنیت مردم را نسبت به سینما تغییر داد.

لزوم ساماندهی زیرساخت ها

حمید آل حمودی سرپرست انجمن سینمای جوان خوزستان نیز با حضور در این نشست عنوان کرد: در استان سینمای تخصصی کودک نداریم اما تولیدات محدودی در این زمینه ساخته شده است در همین راستا ۱۲ فیلم ساز شناسایی شدند تا در واحد کودک انجمن سینمای جوان استان مشغول به فعالیت شوند.

سید امین سپهریان سرپرست امور سینمایی ارشاد خوزستان نیز عنوان کرد: سینمای کودک و نوجوان نباید تنها به نمایش فیلم های مختص این رده سنی در سنماهای شهر محدود شود ما باید تلاش کنیم تا زیرساخت های فیزیکی در سینماها را بر اساس این حوزه ساماندهی کنیم به عنوان مثال صندلی های مناسب کودک در سینماهای مخصوص آنها تعبیه شود.

فیلم های «وای آمپول» ساخته علیرضا محمود زاده، «آهوی پیشونی سفید» ساخته سید جواد هاشمی،  «سیسمین» ساخته مرتضی آنی زم زم،  «سوم شخص غایب» ساخته وحید نیکخواه آزاد،  «قهرمان کوچک» ساخته نیکولاس بری،  «لالا کن» محمد رضا حاجی غلامی، «پرنسس طلسم شده» ساخته آرتیوم لو کیچوف،  «تپلی» ساخته حسین قناعت،  «دوج ساخته امیر عباس شهیدی در این جشنواره در طول چهار روز به نمایش در می آیند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اصحاب رسانه جشنواره بین المللی فیلم عروسک عکاسی موبایل کودکان فرهنگ و ارشاد اسلامی بلیط کودکان و نوجوانان فعالیت های فرهنگی کودک و نوجوان جشنواره بین المللی فرهنگ و ارشاد جشنواره فیلم فجر سینمای کودک جشنواره بین المللی فیلم وزارت فرهنگ و ارشاد جشنواره فیلم کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • خوزستان میزبان ‌جشنواره‌ هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود